Villa 17 *** Badacsonytomaj

Az Önök által felfedezésre váró Villa17*** egy igazi gyöngyszem Badacsony szívében, ahol a történelmi borvidék és a lenyűgöző balatoni panoráma találkozik. Mindössze 50 méterre a kristálytiszta Balaton partjától, a bazaltorgonák varázslatos lábánál helyezkedik el ez a bájos panzió, mely egy gondosan ápolt park ölelésében ígér csendes és nyugodt menedéket.

Ez a hely több, mint egy szállás; itt a múlt és a jelen ötvöződik. A luxus és a kényelem tökéletes harmóniája várja azokat, akik az év bármely szakában igazi kikapcsolódásra, pihenésre vágynak. Az 1920-as években épült villa, amely a környék egyik legelbűvölőbb építészeti remekműve, nemrégiben esett át teljes körű felújításon, hogy vendégeit a modern kor igényei szerint is kiszolgálhassa.

Engedje, hogy elvarázsolja Önt a tó csillogó vize, a hegyek békés lankái, a helyi pincészetek zamatos borai és a lélegzetelállító kilátás. A tiszta levegő és a természet szépsége már minket is rabul ejtett, és reméljük, Önt is hamarosan!

A Villa17*** nem csak egy szálláshely, hanem egy élmény. Különleges programokkal, mint például hangulatos borkóstolók, borvacsorák, csapatépítő összejövetelek és baráti társaságok hétvégéi.

Családi pincészetek és hagyományos pincészetek bemutatása mellett garantáljuk, hogy a hely szelleme, az emberek barátsága és a a szállásadók vendégszeretete felejthetetlen emléket hagy Önökben.

https://szallas.hu/villa-17-***-badacsonytomaj