Badacsony taxi szolgáltatói

badacsony taxi

Badacsonyi taxi szolgáltatások

Badacsony és környéke nem csak természeti szépségeiről és borairól híres, hanem kiváló taxi szolgáltatásairól is. Íme néhány kiemelt taxi vállalkozás, amelyek kényelmes és megbízható szállítást kínálnak a régióban.

1. Badacsonytaxi

A Badacsonytaxi kényelmes és modern, klimatizált kisbuszokkal áll az utasok rendelkezésére, amelyek akár 8 fő szállítására is alkalmasak. Szolgáltatásaik közé tartoznak bortúrák, esküvői személyszállítás, repülőtéri transzfer és szállítás sporteseményekre. Egyedülálló módon, a Badacsonyi Szüreti Fesztiváltól kezdve a Tapolcai Ünnepi Napokig számos helyi eseményhez is biztosítanak szállítást.

Telefonszám: +36 30 602 6963
Email: badacsonytaxi@gmail.com
Weboldal: badacsonytaxi.hu

2. Badacsony BorTaxi

A Badacsony BorTaxi egyedülálló hegyi taxi szolgáltatást kínál JEEP WRANGLER terepjárókkal, amelyek tökéletesen alkalmasak a hegyi utak meghódítására. Szolgáltatásaik között szerepel a mikrobuszos személyszállítás is, így akár pincétől pincéig is eljuttatják az utasokat. Az előzetes egyeztetés alapján a Dísztérről vagy akár házhoz is rendelhetőek.

Telefonszámok: +36-30/9395-346 (Vizkelety István), +36-70/3602-898 (Hegedüs Adrián)
Email: hegyitaxi@gmail.com
Weboldal: badacsonybortaxi.hu

3. Badacsony-Taxi

A Badacsony-Taxi vállalkozás 1994 óta áll az utasok szolgálatában, kezdetben UAZ terepjáróval, mára pedig egy modern Jeep Wrangler terepjáróval és egy 7 utas szállítására alkalmas, légkondicionált Hyundai H1 kisbusszal. A vállalkozás családi üzemeltetésű, és szolgáltatásai Badacsonyban és vonzáskörzetében érhetőek el.

Telefonszám: +3620 544 4234
Email: info@badacsony-taxi.hu
Weboldal: badacsony-taxi.hu

Ezek a badacsonyi taxi szolgáltatások kiválóan alkalmasak arra, hogy a Badacsonyi régióban kényelmesen és biztonságosan utazhassanak az utasok, legyen szó bortúráról, kirándulásról vagy akár esküvői személyszállításról.