Levendula Apartmanház Badacsony

A Levendula Apartmanház Badacsony szívében, modern berendezéssel és kényelmes szálláslehetőségekkel várja vendégeit. Mindössze 150 méterre a Balatontól, a strand és a borozók közelsége ideális kikapcsolódást biztosít. Az apartmanházban található különálló kerti pihenőhelyek, grillezési és bográcsozási lehetőségek garantálják a kellemes időtöltést.

A parkolás az udvarban ingyenes, így a kényelemről minden szempontból gondoskodik. Tökéletes választás azok számára, akik a Balaton varázslatos környezetében szeretnének pihenni és élvezni a környék adta számos programlehetőséget.

A Levendula Apartmanház ideális választás azok számára, akik a Balaton környékén keresnek szállást, mert közvetlen közelében van a tónak, így a vízparti kikapcsolódás mindössze néhány perc sétára van.

Az ingyenes parkolási lehetőség, a kényelmes és modern berendezésű szobák, valamint a kerti pihenőhelyek és grillezési lehetőségek mind hozzájárulnak egy gondtalan pihenéshez.

Továbbá, a borozók és éttermek közelsége lehetővé teszi, hogy vendégei teljes mértékben kiélvezhessék a helyi gasztronómiai kínálatot.

https://szallas.hu/levendula-apartmanhaz-badacsony